Sortavalan Judon leiri

Kipponin kummiseura Sortavalan Judo järjestää leirin 25. - 27.5.18 Leirin hinta 3000 ruplaa (tämän hetken kurssin mukaan n. 40 €) sis. ruokailut, majoitus Laatokan rannalla taiteilijoiden kesähuvilalla, ihan vuoteissa ja harjoitukset.


Matkatoimiston kautta kertaviisumin hinta omalla kutsulla on 36 euroa. Tohmajärven Lämpöidea hoitaa. Hinta on viisumikeskuksen maksu 26 euroa+heidän kulut 10 euroa. Kutsua varten tarvitaan seuraavat tiedot:etunimi, sukunimi, sukupuoli, syntymäaika ja paikka, passin numero ja voimassaoloaika. Nämä tiedot pitäisi lähettää 31.3.2018 mennessä Sini.hukka@gmail.com. 

Omalla autolla ei tietenkään tule suuria matkakuluja,( Niiralan rajalta n. 60 km ), mennään yhteiskyydeillä jos ei linja-autollista saada kasaan. 
Koe kesäntulo vehmaan Laatokan rantamaisemissa.

Leiri
25. - 27.5.2018
Sortavala
Kaikki

Linkki PDF -tulostus

Jari Kuokka kirjoitti viestin 21.3.18 kello 11:35

Jätä kommentti

Voit jättää kommentin sivulle, mutta sen julkaisusta päättää sivuston ylläpitäjä. Pysy aiheessa ja kirjoita napakasti. Ole kohtelias, äläkä tarkoituksella provosoi tai hauku muita keskustelijoita. Kaikki kentät on täytettävä mukaanlukien viimeinen, hieman yksinkertainen bottivarmistuskysymys jolla vähennetään sivustolle hyökkäyksiä sekä turhia ja asiattomia kommentteja.

Kuinka monta päivää on viikossa?
Jos haluat kommentoida ilman hyväksyntää, voit hakea käyttäjätunnusta sivun alalaidan "Rekisteröidy" -linkistä.