JudoGolf 2018 -kilpailu

JudoGolf 2018 -kilpailu

Olet lämpimästi tervetullut kisaamaan lauantaina 25.8.2018 JudoGolf 2018 kisaa Anola Golf Club -kentällä. Kilpailun lisäksi päivän aikana on ohjelmaa kaikille lajista kiinnostuneille judokoille ja heidän aveceilleen. JudoGolf 2018 mestaruus ratkaistaan tasoituksellisessa lyöntipelisarjassa jossa pelaajilla tulee olla Suomen Judoliiton suoritettu vyöarvo.

Kilpailun ajatuksena se, että judokat voivat kehittää henkisiä kykyjään ja keskittymistään tatamin ulkopuolellakin leikkimielisessä golkisassa. Kahdesta pelimuodosta löydät varmasti itsellesi sopivimman. Ota siis myös ystäväsi mukaan, vaikka heillä ei aikaisempaa golfkokemusta olisikaan, he voivat tutustua lajiin Anola Golfin järjestämässä tutustumissessiossa!


Tervetuloa kisaamaan!Huom! Lisätietoja ja vain poikkeustapauksissa ilmoittautuminen sähköpostilla: jari.kuokka@oracle.com. Golfauto- ja harjoituskierrosvaraukset sekä muut tiedustelut kentästä caddiemasterilta osoitteessa http://www.anolagolf.fi

Tule paikalle ajoissa jotta ehdit lämmitellä ja siirtyä omalla lähtöreiälle yhteislähtöä varten. Anolassa on ravintolan yläkerran saunat pukeutumistiloineen käytössä vaatteiden vaihtoon ja peseytymiseen. 

Kilpailu
25.8.2018 klo 16:00
Anola Golf Club
Green Cardin golfissa
Itäjudo

Linkki Avaa liitetiedosto PDF -tulostus

Jari Kuokka kirjoitti viestin 6.6.18 kello 20:53

Jätä kommentti

Voit jättää kommentin sivulle, mutta sen julkaisusta päättää sivuston ylläpitäjä. Pysy aiheessa ja kirjoita napakasti. Ole kohtelias, äläkä tarkoituksella provosoi tai hauku muita keskustelijoita. Kaikki kentät on täytettävä mukaanlukien viimeinen, hieman yksinkertainen bottivarmistuskysymys jolla vähennetään sivustolle hyökkäyksiä sekä turhia ja asiattomia kommentteja.

Mikä numero tulee kahdeksikon jälkeen?
Jos haluat kommentoida ilman hyväksyntää, voit hakea käyttäjätunnusta sivun alalaidan "Rekisteröidy" -linkistä.