Yanagi Judocamp 2019

Yanagi Judocamp 2019
http://itajudo.juuduu.fi/sivu/MTQ2NDI=

Pääset ilmoittautumaan jo nyt osoitteessa: http://itajudo.juuduu.fi/sivu/MTQ2NDI=


Leiriä uudistimme hieman. Tahdoimme kokeilla vaihtamalla leiripäiviä. Leiri alkaa jo tiistaina 26.6 ja päättyy sunnuntaina 30.6, joten näin jää sunnuntaipäivä lepo ja palautumispäiväksi judokalle, joka jatkaa sitten heti seuraavalla viikolla treenaamista. Muuten leiri mukailee aikaisempia vuosia. Heinävedelle tulee kokoontumaan Suomen Judovalmentajien ryhmä, joten näin saadaan paikalle suuri määrä ympäri Suomea niin maajoukkue kuin seuratason valmentajia. Mika Mukkulan ja Petteri Pohjan luotsaamasta tapahtumasta tulee tarkemmin tietoa Yanagin Fb sivulle.

Pääset ilmoittautumaan jo nyt osoitteessa: http://itajudo.juuduu.fi/sivu/MTQ2NDI=.

Leiri
26. - 30.6.2019
Yanagi Judocamp
Kaikki
Suomen Judoliiton Itä-Suomen alue - Heinäveden Yanagi

Linkki PDF -tulostus

Jari Kuokka kirjoitti viestin 2.5.19 kello 15:07

Hei, Miten tapahtuu leirimaksu?

13.6.2019 kello 8:05 - Pekka Pekka

Jätä kommentti

Voit jättää kommentin sivulle, mutta sen julkaisusta päättää sivuston ylläpitäjä. Pysy aiheessa ja kirjoita napakasti. Ole kohtelias, äläkä tarkoituksella provosoi tai hauku muita keskustelijoita. Kaikki kentät on täytettävä mukaanlukien viimeinen, hieman yksinkertainen bottivarmistuskysymys jolla vähennetään sivustolle hyökkäyksiä sekä turhia ja asiattomia kommentteja.

Deprecated (16384): Using key `action` is deprecated, use `url` directly instead. [ROOT/lib_2_10_7/Cake/View/Helper/FormHelper.php, line 383]
Montako sormea on normaalisti ihmisen yhdessä kädessä?
Jos haluat kommentoida ilman hyväksyntää, voit hakea käyttäjätunnusta sivun alalaidan "Rekisteröidy" -linkistä.